Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta

Kauppa

  -    -  kurssit  -  Voi hyvin! Suolisto kuntoon ravinnolla -verkkokurssi

Voi hyvin! Suolisto kuntoon ravinnolla -verkkokurssi

(2 tuotearviota)

93,00 

30-päivän suolisto kuntoon -verkkokurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymisen ravitsemukseen ja hyvinvointiin. Ei mitään ihmeellisiä dieettejä, ei jatkuvaa nälässä elämistä vaan kunnollista ja herkullista ruokaa, jota on helppo valmistaa. Saat käytännön vinkkejä miten ateriat voi koostaa ja lisäksi saat paljon herkullisia ja helppoja reseptejä! Kerron myös muutamasta lisäravinteesta, jolla voit saada nopeastikin apua ärtyneeseen suoleen. Uskon, että kurssin suoritettuasi et enää halua palata aikaisempiin tapoihisi, koska olosi on niin paljon parempi. Ylimääräiset kilotkin karisevat kuin itsestään!

Kurssi opastaa kädestä pitäen ja rennolla otteella kuinka saavuttaa:

 • Optimaalinen fyysinen suorituskyky
 • Optimaalinen aivojen suorituskyky
 • Parempi uni
 • Normaali suolen toiminta
 • Tasainen verensokeri
 • Tehokkaampi immuunipuolustus – pidä sairaus loitolla ennen kuin se edes alkaa!
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Saavuta hyvä olo, kirkas mieli ja elä parasta elämää!

Tämä kurssi on kaikille terveellisestä ruokavaliosta kiinnostuneille, ketkä haluavat optimoida terveyttään. Saatat tietää aiheesta paljonkin tai sitten asiat ovat sinulle vieraampia. Niin tai näin, tämä kurssi auttaa joko ylläpitämään jo opittuja hyviä tapoja tai sitten pala palalta rakentamaan tavat uudelleen.

Suoliston kuntoon on aivan välttämätöntä panostaa jos haluaa maksimaalisen terveyden: toimivan ruuansulatuksen, optimaalisesti toimivat aivot ja vahvan immuunipuolustuksen. Vasta viime vuosina on alettu ymmärtää, miten suolisto vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin, mukaan lukien aivot ja mielen.

Lyhyesti sanottuna, jos suolistosi voi huonosti, se vaikuttaa koko kehon solutoimintoihin ja voi näkyä erilaisina terveysongelmina, kuten:

 • Ongelmat painonhallinnassa
 • Kaasun muodostus ja turvotus
 • Akne ja muut iho-ongelmat
 • Ahdistuneisuus ja masennus
 • Krooninen väsymys, uniongelmat jne…

30-päivän suoliston kunnostus -ohjelma

Yli kymmenen vuoden ajan olen etsinyt oikeaa tapaa syödä, pysyä kylläisenä, terveenä ja vapaana ärtyvän suolen oireista. Olen altistunut homeille, sairastanut pahanlaatuisen ihosyövän ja kärsinyt burn outin. Tästä kaikesta syntyi hiljalleen vahvuus ja intohimo terveellistä ruokaa, kehoa ja mieltä kohtaan. Kiinnostus johti siihen, että  halusin opiskella ravintovalmentajaksi, jotta voisin paremmin ymmärtää mitä kehossani tapahtuu aivan solutasolla. Olen itse löytänyt vastaukset funktionaalisesta lääketieteestä ja ravitsemuksesta, jossa keho nähdään kokonaisuutena eikä vain osiensa summana.

Nyt haluaisin jakaa oppimaani teille, jotka olette samoilla jalanjäljillä.

30-päivän suolisto kuntoon! -verkkokurssi tarjoaa holistisen lähestymisen ravitsemukseen. Uskon, että kurssin suoritettuasi et enää halua palata aikaisempiin tapoihisi, koska olosi on niin paljon parempi!

Kurssi opastaa kädestä pitäen ja rennolla otteella kuinka saavuttaa:

 • Optimaalinen fyysinen suorituskyky
 • Parempi mentaalinen suorituskyky
 • Parempi unen laatu
 • Optimaalinen suolen toiminta
 • Tasainen verensokeri
 • Tehokas immuunipuolustus – pidä sairaus loitolla ennen kuin se edes alkaa!

Kärsitkö joistakin yllä mainituista ongelmista? Tämä kurssi on suunniteltu ennaltaehkäisemään terveysongelmia, auttamaan sinua paranemisessa sekä ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja. Saat ensinnäkin selkeät perustelut, mikä ruokavaliossa on terveyttä edistävää ja mikä puolestaan sairauksille altistavaa ja miksi. Toiseksi saat käyttöösi käytännön vinkkejä ja helppoja reseptejä joilla pääset alkuun. Kurssilaisena voit myös aina laittaa minulle viestiä ja kysyä lisää vinkkejä. 😉

Aloitetaan yhdessä elämän muuttava taival kohti uudenlaista hyvinvointia, jotta voit energisenä tavoitella unelmiasi. Kehon painokin pyrkii samalla optimaaliseen tilaan kuin itsestään.

Ota vastuu elämästäsi. Elä intohimolla. Elä nauttien.

2 arviota tuotteelle Voi hyvin! Suolisto kuntoon ravinnolla -verkkokurssi

 1. Anne Meretmaa

  Olipa intensiivinen ja hieno kurssi! Ja aivan ihastuttavat nettisivut herkullisine resepteineen. Minähän suorastaan ahmin ensin silmilläni ja osaksi jo reseptejä kokeillen näitä herkkuja.

  Täytyy myöntää, että olin aluksi skeptinen sen suhteen että pääsisin eroon suklaanhimosta näin lyhyessä ajassa. Mutta kun malttaa olla muutaman päivän herkuttelematta ja sietää epämukavaa tunnetta, niin makeanhimo katoaa kuin itsestään. Ja varoituksen sana: tulee takaisin aivan yhtä nopeasti kuin lähtikin. Minun makeanhimossani auttoi se, että nautin aamupalalla riittävästi hyviä rasvoja ja proteiineja. Pelkkä puuro ja marjat eivät pidä nälkää ainakaan minulla.

  Gluteenittomuutta olen kokeillut jo pidemmän aikaa, huolimatta siitä, että en ole keliaakikko. Sensijaan olen päässyt eroon epämukavista suolisto-oireista ja ihottumasta, jonka lääkäri väitti olevan pysyväisluontoista. Sitäpaitsi itse tehtynä gluteenittomista sämpylöistä ja kakuista saa aivan ihanan makuisia. Titalla on monia hyviä ohjeita.

  Pidin myös siitä, että Titta tarjoaa vaihtoehdoksi kurssitekstin kuuntelun. Jotkut asiat jäävät ikäänkuin paremmin mieleen, kun kuulen sanojen painotuksen. Ja Titalla on ääni jota jaksaa kuunnella. Vakuutuin myös siitä, että kurssin suunnittelija on läksynsä lukenut. Hän vetoaa vankkaan tutkimustietoon ja kokemukseen, eikä lainkaan mututietoon perustellessaan neuvojaan.

  On sitäpaitsi mielenkiintoista lukea artikkeleita joihin Titta viittaa. Minua kiinnostaa erityisesti rasvoista käytävä keskustelu. Siinä asiantuntijat ovat niin kovin eri linjoilla.

  Kaiken kaikkiaan kurssi oli enemmän kuin hintansa arvoinen. Ilman muuta haluan jatkaa tällä tiellä ja erityisesti välttää valkoista sokeria. vehnät olen jo jättänytkin. Toivottavasti sinäkin saat iloa ja hyvin vointia näillä opeilla.

  t. Anne

 2. Liisa Leinonen

  Liisa Leinonen 19.11.2020

  Olen etsinyt kurssia jossa olisi tiivistettynä hyvät ravitsemusohjeet. Nyt sen löysin! Suolistohan on ”toiset aivot” ja ne ovat yhteydessä toisiinsa.

  Minä reagoin vatsallani tressiin, vaihdellen ummetuksella tai ripulilla
  Sokerin ja vehnän pois jättäminen on helpottanut vatsan turvotusta.
  On yllättävää kuinka karkit ja limut ovat tulleet” huomaamattomiksi,” jäätelö vielä houkuttelee.

  Kursiin liittyy tutkimustietoa ja käytännön ohjeita sopivassa suhteessa. Titan herkulliset reseptit, gluteniittomat leivonnaiset ja smoothiet ovat suussa sulavia. Kertaus ja harjoittelu auttaa sisäistämään asioita.

  Kurssin huolella tehdyt ja kauniit sivut viehättävät silmää. Kuuntelu on miellyttävää Titan rauhallisen äänen vuoksi ja tukee lukemista.

  Kurssi on tietomäärään nähden hyvin edullinen. Toivon muillekin kurssista iloa ja ahaa elämyksiä!

  t, Liisa, eläkeläinen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *