fbpx

Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta

Kauppa

  -    -  kurssit  -  Suolisto kuntoon ravinnolla! -verkkokurssi

Suolisto kuntoon ravinnolla! -verkkokurssi

(2 tuotearviota)

24,50 

Olen tehnyt 30-päivän Suolisto kuntoon -verkkourssin, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymisen ravitsemukseen ja hyvinvointiin. Ei erikoisia dieettejä, ei kroonista nälkää vaan kunnon terveeellistä ruokaa. Uskon, että kurssin suoritettuasi et enää halua palata aikaisempiin tapoihisi, koska olosi on niin paljon parempi ja ylimääräiset kilotkin karisevat itsestään!

Kurssi opastaa kädestä pitäen ja rennolla otteella kuinka saavuttaa:

 • Optimaalinen fyysinen suorituskyky
 • Parempi mentaalinen suorituskyky
 • Parempi unen laatu
 • Optimaalinen suoliston toiminta
 • Tasaisempi verensokeri
 • Tehokkaampi immuunipuolustus – pidä sairaus loitolla ennen kuin se alkaa!
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Saavuta optimaalinen terveys ja elä parasta elämää

Tämä kurssi on kaikille terveellisestä ruokavaliosta kiinnostuneille, ketkä haluavat optimoida terveyttään. Saatat tietää aiheesta paljonkin tai sitten asiat ovat sinulle vieraampia. Niin tai näin, tämä kurssi auttaa joko ylläpitämään jo opittuja hyviä tapoja tai sitten pala palalta rakentamaan tavat uudelleen.

Suoliston kuntoon on välttämätöntä kiinnittää huomiota jos haluaa maksimaalisen terveyden, toimivan immuunipuolustuksen ja hyvän ruuansulatuksen. Vasta viime vuosina on alettu ymmärtää, miten suolisto vaikuttaa itseasiassa koko kehon hyvinvointiin mukaan lukien aivot ja mielen.

Lyhyesti sanottuna, jos suolistosi voi huonosti, se vaikuttaa koko kehon solutoimintoihin ja voi näkyä erilaisina terveysongelmina, kuten:

 • Ongelmat painonhallinnassa
 • Kaasun muodostus ja turvotus
 • Akne ja muut iho-ongelmat
 • Ahdistuneisuus ja masennus
 • Krooninen väsymys jne…

30-päivän suoliston kunnostus -ohjelma

Yli kymmenen vuoden ajan olen etsinyt oikeaa tapaa syödä, pysyä kylläisenä, terveenä ja vapaana ärtyvän suolen oireista. Olen altistunut homeille, sairastanut pahanlaatuisen ihosyövän ja kärsinyt burn outin. Tästä kaikesta syntyi hiljalleen vahvuus ja intohimo terveellistä ruokaa, kehoa ja mieltä kohtaan. Kiinnostus johti siihen, että  halusin opiskella ravintovalmentajaksi, jotta voisin paremmin ymmärtää mitä kehossani tapahtuu aivan solutasolla. Olen itse löytänyt vastaukset funktionaalisesta lääketieteestä ja ravitsemuksesta, jossa keho nähdään kokonaisuutena eikä vain osiensa summana.

Nyt haluaisin jakaa oppimaani teille, jotka olette samoilla jalanjäljillä…

Olen tehnyt 30-päivän Suolisto kuntoon! -verkkourssin, joka tarjoaa holistisen lähestymisen ravitsemukseen ja uskon, että kurssin suoritettuasi et enää halua palata aikaisempiin tapoihisi, koska olosi on niin paljon parempi!

Kurssi opastaa kädestä pitäen ja rennolla otteella kuinka saavuttaa:

 • Optimaalinen fyysinen suorituskyky
 • Parempi mentaalinen suorituskyky
 • Parempi unen laatu
 • Optimaalinen suoliston toiminta
 • Tasaisempi verensokeri
 • Tehokkaampi immuunipuolustus – pidä sairaus loitolla ennen kuin se alkaa!

Kärsitkö joistakin yllä mainituista ongelmista? Tämä kurssi on suunniteltu auttamaan sinua sekä ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja.

Aloitetaan yhdessä elämän muuttava matka kohti terveempää elämää, jotta voit tavoitella unelmiasi, saavuttaa tavoitepainosi ja tavoitella rakkautta ja niitä suhteita elämässä ja työssä, jotka antavat sinulle elämän suolan.

Ota vastuu elämästäsi. Elä intohimolla. Elä nauttien.

2 arviota tuotteelle Suolisto kuntoon ravinnolla! -verkkokurssi

 1. Anne Meretmaa

  Olipa intensiivinen ja hieno kurssi! Ja aivan ihastuttavat nettisivut herkullisine resepteineen. Minähän suorastaan ahmin ensin silmilläni ja osaksi jo reseptejä kokeillen näitä herkkuja.

  Täytyy myöntää, että olin aluksi skeptinen sen suhteen että pääsisin eroon suklaanhimosta näin lyhyessä ajassa. Mutta kun malttaa olla muutaman päivän herkuttelematta ja sietää epämukavaa tunnetta, niin makeanhimo katoaa kuin itsestään. Ja varoituksen sana: tulee takaisin aivan yhtä nopeasti kuin lähtikin. Minun makeanhimossani auttoi se, että nautin aamupalalla riittävästi hyviä rasvoja ja proteiineja. Pelkkä puuro ja marjat eivät pidä nälkää ainakaan minulla.

  Gluteenittomuutta olen kokeillut jo pidemmän aikaa, huolimatta siitä, että en ole keliaakikko. Sensijaan olen päässyt eroon epämukavista suolisto-oireista ja ihottumasta, jonka lääkäri väitti olevan pysyväisluontoista. Sitäpaitsi itse tehtynä gluteenittomista sämpylöistä ja kakuista saa aivan ihanan makuisia. Titalla on monia hyviä ohjeita.

  Pidin myös siitä, että Titta tarjoaa vaihtoehdoksi kurssitekstin kuuntelun. Jotkut asiat jäävät ikäänkuin paremmin mieleen, kun kuulen sanojen painotuksen. Ja Titalla on ääni jota jaksaa kuunnella. Vakuutuin myös siitä, että kurssin suunnittelija on läksynsä lukenut. Hän vetoaa vankkaan tutkimustietoon ja kokemukseen, eikä lainkaan mututietoon perustellessaan neuvojaan.

  On sitäpaitsi mielenkiintoista lukea artikkeleita joihin Titta viittaa. Minua kiinnostaa erityisesti rasvoista käytävä keskustelu. Siinä asiantuntijat ovat niin kovin eri linjoilla.

  Kaiken kaikkiaan kurssi oli enemmän kuin hintansa arvoinen. Ilman muuta haluan jatkaa tällä tiellä ja erityisesti välttää valkoista sokeria. vehnät olen jo jättänytkin. Toivottavasti sinäkin saat iloa ja hyvin vointia näillä opeilla.

  t. Anne

 2. Liisa Leinonen

  Liisa Leinonen 19.11.2020

  Olen etsinyt kurssia jossa olisi tiivistettynä hyvät ravitsemusohjeet. Nyt sen löysin! Suolistohan on ”toiset aivot” ja ne ovat yhteydessä toisiinsa.

  Minä reagoin vatsallani tressiin, vaihdellen ummetuksella tai ripulilla
  Sokerin ja vehnän pois jättäminen on helpottanut vatsan turvotusta.
  On yllättävää kuinka karkit ja limut ovat tulleet” huomaamattomiksi,” jäätelö vielä houkuttelee.

  Kursiin liittyy tutkimustietoa ja käytännön ohjeita sopivassa suhteessa. Titan herkulliset reseptit, gluteniittomat leivonnaiset ja smoothiet ovat suussa sulavia. Kertaus ja harjoittelu auttaa sisäistämään asioita.

  Kurssin huolella tehdyt ja kauniit sivut viehättävät silmää. Kuuntelu on miellyttävää Titan rauhallisen äänen vuoksi ja tukee lukemista.

  Kurssi on tietomäärään nähden hyvin edullinen. Toivon muillekin kurssista iloa ja ahaa elämyksiä!

  t, Liisa, eläkeläinen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *