Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta

Kauppa

  -    -  Hoitotuotteet  -  Nannic Hiustenkasvua Edistävät Hoitoseerumit

Nannic Hiustenkasvua Edistävät Hoitoseerumit

112,80 

DAY CARE- & NIGHT CARE -HOITONESTEET 2*150 ML
Vuoden 2020 Innovatiivisuus palkinnon Voittaja!

NANNIC-hoitonesteet ovat päivittäinen hoitorutiini päänahalle ja hiusjuurille. Hoitonesteiden yhteisvaikutus edistää hiusten kasvua ja suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä.

Day Care 150ml

 • Ravitsee päänahkaa
 • Aktivoi soluja uusiutumaan
 • Vahvistaa päänahan kollageenia
 • Hiusjuuret ”ankkuroituvat” paremmin päänahkaan
 • Lisää hiusten kosteuspitoisuutta
 • Ehkäisee liian aikaista siirtymistä lepovaiheeseen

Night Care 150ml

 • Auksiini kumoaa haitallisen DHT:n vaikutusta
 • Aktivoi mikroverenkiertoa
 • Pidentää hiusten kasvuvaihetta
 • Normalisoi talin tuotantoa
 • Antaa runsaasti ravinteita
 • Sisältää mm. atselaiinihappoa
MAKSUTON TOIMITUS SUOMESSA!

Kuvaus

Olen itse ihan hulluna näihin Nannicin hiusseerumeihin! UV-shieldin ohella seerumit kuuluuvat nykyään vakiovalikoimaani, mitä kosmetiikkaan tulee. Kun aloin käyttää seerumeita, huomasin jo viikon sisällä, että hiuksia ei lähtenyt juuri ollenkaan. Aikasemmin olin saanut kerätä hiustuppoja kylppärin lattiakaivosta kaksi käsin. Stressi on varmaan omalla kohdallani hiusten pahin vihollinen. Sitä kun on kiireisenä perheen äitinä vaikea hallita. Lisäksi ikää alkaa karttua, mutta ollaan siitä ihan hys hys…

Hiustenkasvua lisäävät hoitotuotteet miehille ja naisille.

Hiusten vahvuus ja terveys on suoraan yhteydessä kehomme terveydentilaan. Kauniiden hiusten saavuttamiseen ei riitä yksinään hiuksen näkyvän osan hoitaminen. Eniten hoitoa kaipaavat päänahka sekä hiusjuuret.

Tiedämme, että ihomme kaipaa päivittäistä puhdistamista ja ravitsemista hoitavilla seerumeilla sekä kosteuttavilla voiteilla.Yhtä tärkeää on huolehtia hiuksistamme. Saadaksemme kauniit hiukset meidän tulee huolehtia myös hiusten osista, joita emme näe. Juurista, joista hiuksemme saavat uusiutuvan voimansa ja ravintonsa.

NANNIC Anti-Age HSR -hoitokonsepti koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka lisäävät hiusten kasvua säännöllisesti käytettyinä. Päivittäinen HSR -hoitonesteiden hierominen päänahalle vie vain hetken ja lopputulos on sitäkin palkitsevampi. Hiuksesi saavat ravintoa ja sitä kautta niistä tulee kauniit, terveet ja vahvat. Kaiken lisäksi saat niihin lisää volyymia!

Nannicin hiustuotteet valittiin vuoden 2020 innovatiivisimmaksi kauneustuotteeksi.

 1. DAY CARE – FOLLICLE REJUVENATION 150ml
  Ravitsee päänahkaa & ehkäisee hiusten lähtöä
  Päivittäin käytettävä hoitoneste terveille ja vahvoille hiuksille. Antaa energiaa ja ravinteita oheneville hiuksille. Stimuloi solujen energiaa (ATP:tä) ja aktivoi IV -tyypin kollageenia, jotka vaikuttavat hiusten juurten parempaan kiinnittymiseen. Ravitsee ja stimuloi päänahkaa sekä hiusten juuria, vähentäen hiusten lähtöä. Ehkäisee hiusten heikkenemistä hiusjuuren sisällä. Lisää hiusten kosteuspitoisuutta ja saa niistä näkyvästi tuuheammat. Vahvistaa myös hiusten väriä. Sopii kaikille hiustyypeille sekä herkälle päänahalle.
 2. NIGHT CARE – ROOT STIMULATION 150ml
  Tukee hiusten luonnollista kasvua & ehkäisee hiustenlähtöä

  Yöaikaan vaikuttava hoitoneste terveille ja vahvoille hiuksille. Hoitaa hiuksen näkymätöntä osaa. Hoitoneste stimuloi mikroverenkiertoa, jonka paraneminen pidentää kasvuvaihetta.Ylläpitää terveiden hiusten kasvua. Antaa oheneville hiuksille energiaa ja ravinteita, normalisoi hiusten kasvua ja säännöstelee talin tuotantoa. Sopii kaikille hiustyypeille, myös herkälle päänahalle.
Nannic hoitoseerumit

Hiusjuurten ja päänahan päivittäinen hoito on tärkeää

Kuten alla on kuvattu, hiukset etenevät kasvusta siirtymä- ja lepovaiheeseen, kunnes ne putoavat pois. Keskeinen tekijä on lepovaiheen ja uuden kasvuvaiheen välillä.

Hiuksen kohottajalihaksen ja talirauhasen alla (1) on pieni ontto pullistuma, (2) joka sisältää primäärisiä kantasoluja. Nämä kulkeutuvat hiusnystyyn (papilla) (4), missä ne kohtaavat toissijaisia kantasoluja (3). Lepovaiheen aikana papilla nousee lähes hiuksen kohottajalihaksen alle. Näin mahdollistuu primäärikantasolujen sekoittuminen papillassa olevien toissijaisten kantasolu- jen kanssa.Vaikutus on kuin lannoituksella, jossa papilla toimii ravinteikkaana kasvualustana uudelle hiukselle.

Vapaat happiradikaalit voivat kuitenkin häiritä tätä prosessia. Samoin saasteet ja tuhoavat entsyymit voivat johtaa hiusten kas- vua estävän dihydrotestosteronin muodostumiseen (DHT). Mies- ja naishormonien tasapaino on sen vuoksi tärkeää.Tämä on kemiallinen syy, miksi miehet ovat todennäköisemmin kaljuja kuin naiset. Lisäksi tämä on syy, miksi naiset kärsivät voimakkaam- masta hiustenlähdöstä vaihdevuosien jälkeen naishormonien tuotannon hiipuessa.

NANNIC HSR Night Care -lotionissa on kasviperäistä auksiini-hormonia, joka estää DHT:n tuotannon ja ehkäisee päänahan liiallista talin tuotantoa. Tämä on hyväksi terveelle hiustenkasvulle.

hiuksen kasvuvaiheen aktivointi

Ravinto ja elämäntavat hiustenhoidossa

Tupakointi: Hidastaa hiusten kasvua. Veren happipitoisuus pienenee, jonka seurauksena karvatuppi saa vähemmän ravinteita ja happea.

Alkoholi: Juo maltilla. Alkoholi kuivattaa kehoa ja hiuksia. Juo mieluummin runsaasti vettä! Vesi on hyödyllistä kehon kaikille toiminnoille.

Syö terveellisesti ja vahvista hiuksiasi:

 • Proteiini: Hius koostuu pääasiassa proteiineista, joten proteiinin lähteitä kannattaa sisällyttää ruokavalioon. Runsaasti proteiinia sisältävät mm. pavut, herneet, siemenet, pähkinät, rasvainen kala, kana, kalkkuna ja muut lihat. Maitotaloustuotteissa ja kananmu- nissa on runsaasti proteiinia. Vaihtoehtoina ovat myös marjat, avocado, banaani, mango sekä mansikat.
 • Piidioksidi (Pii): Vähentää hiusten kuivumista. Hyviä lähteitä ovat peruna, tumma riisi, lehtivihreät, punajuuri, mansikat, paprikat, parsa, ohra sekä vehnä.
 • Rauta: Antaa karvatupelle energiaa. Rautaa sisältävät mm. tumma suklaa, kala, liha, kasvikset, hedelmät, pähkinät ja siemenet sekä merilevä.
 • C- ja E-vitamiini: Vitamiinit auttavat raudan imeytymistä vereen, joka lisää hiusten kiiltoa.Vitamiinien lähteitä ovat mm. pinaatti, siemenet, pähkinät, avocado ja sitrushedelmät.
 • Karoteeni: Ravitsee päänahkaa. Karoteenia on värikkäissä hedelmissä ja kasviksissa kuten pinaatissa, porkkanassa, paprikassa, melonissa, aprikoosissa ja mansikoissa.
 • B-vitamiini: Lisää hapen imeytymistä. Lähteenä mm. spirulina.
 • Sinkki ja kupari: Lisäävät solujen jakautumista. Hyviä lähteitä ovat valkosipuli ja seesaminsiemenet.
 • Rikki: Kaikki aminohapot tarvitsevat rikkiä. Parhaita lähteitä ovat sipulit, valkosipuli, kaali, kyssäkaali, ruusukaali ja merilevä.
 • Öljyt ja rasvat: Kehomme tarvitsee omega-3-rasvahappoja, joita se ei pysty itse tuottamaan. Rasvainen kala, pähkinät ja palkokasvit sisältävät hyviä rasvahappoja.

Stressi: Stressillä on negatiivinen vaikutus koko elimistöön ja se vaikuttaa myös hiusten kasvuun. Stressiä lisääviin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun stressi vähenee, mieliala kohenee ja terveys säilyy parempana. Terve keho kasvattaa terveitä hiuksia.

Menestystarinoita

nannic seerumien hoitotuloksia

1 – René Nagels, NANNIC International omistaja• 2 – Venäläinen testaaja (2 kk käytön jälkeen) • 3 – Kolumbialainen testaaja (2,5 kk käytön jälkeen)

Tuotekehittäjänä ja yrityksen johtajana, voin ilolla jakaa omat ennen ja jälkeen kuvani.
Vuonna 2010 huomasin, että hiukseni olivat selvästi ohentuneet ja päätin tehdä asialle jotain. Testasin satoja raaka-aineiden yhdistelmiä ja päädyin lopulta optimaaliseen tuoteformulaan, johon olen nyt tyytyväinen.

Itsestäni otetussa kuvassa (1) olen käyttänyt 6 kuukautta NANNIC HSR Day- ja Night Care -hoitonesteitä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja toivon, että sinäkin pidät niistä.” -René Nagels – R&D -johtaja ja NANNIC-intoilija

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Mitat 4 × 11 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nannic Hiustenkasvua Edistävät Hoitoseerumit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *