Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta

Suositukset

  -  Suositukset

Suolisto Kuntoon! -verkkokurssi

Olipa intensiivinen ja hieno kurssi! Ja aivan ihastuttavat nettisivut herkullisine resepteineen. Minähän suorastaan ahmin ensin silmilläni ja osaksi jo reseptejä kokeillen näitä herkkuja. Täytyy myöntää, että olin aluksi skeptinen sen suhteen että pääsisin eroon suklaanhimosta näin lyhyessä ajassa. Mutta kun malttaa olla muutaman päivän herkuttelematta ja sietää epämukavaa tunnetta, niin makeanhimo katoaa kuin itsestään. Ja varoituksen sana: tulee takaisin aivan yhtä nopeasti kuin lähtikin. Minun makeanhimossani auttoi se, että nautin aamupalalla riittävästi hyviä rasvoja ja proteiineja. Pelkkä puuro ja marjat eivät pidä nälkää ainakaan minulla. Gluteenittomuutta olen kokeillut jo pidemmän aikaa, huolimatta siitä, että en ole keliaakikko. Sensijaan olen päässyt eroon epämukavista suolisto-oireista ja ihottumasta, jonka lääkäri väitti olevan pysyväisluontoista. Sitäpaitsi itse tehtynä gluteenittomista sämpylöistä ja kakuista saa aivan ihanan makuisia. Titalla on monia hyviä ohjeita. Pidin myös siitä, että Titta tarjoaa vaihtoehdoksi kurssitekstin kuuntelun. Jotkut asiat jäävät ikäänkuin paremmin mieleen, kun kuulen sanojen painotuksen. Ja Titalla on ääni jota jaksaa kuunnella. Vakuutuin myös siitä, että kurssin suunnittelija on läksynsä lukenut. Hän vetoaa vankkaan tutkimustietoon ja kokemukseen, eikä lainkaan mututietoon perustellessaan neuvojaan. On sitäpaitsi mielenkiintoista lukea artikkeleita joihin Titta viittaa. Minua kiinnostaa erityisesti rasvoista käytävä keskustelu. Siinä asiantuntijat ovat niin kovin eri linjoilla. Kaiken kaikkiaan kurssi oli enemmän kuin hintansa arvoinen. Ilman muuta haluan jatkaa tällä tiellä ja erityisesti välttää valkoista sokeria. vehnät olen jo jättänytkin. Toivottavasti sinäkin saat iloa ja hyvin vointia näillä opeilla. t. Anne

Anne Meretmaa
Eläkeläinen

UV-Shield Aurinkosuoja

Luottotuote! Teen töitä kuntovalmentajana, joten vietän paljon aikaa ulkona. Suihkin tätä aurinkosuojaa meikin päälle muutaman tunnin välein. En ole palanut kertaakaan! Pullo on riittoisa ja mahtuu hyvin käsilaukkuun.

Sanna Kivioja
Kuntovalmentaja