PERUSAINEKSET
-
- 30 g Neitsytkookosöljyä
- 150 g Tuoretaateleita, luomu (jos käytät kuivattuja, liota vähintään 30 min ja purista nesteet mahdollisimman hyvin pois ennen käyttöä)
- 2 dl Kaurahiutaleita, gluteeniton / tai sekoitus pähkinöitä
- 1 dl Mustia seesaminsiemeniä
- 1dl Auringonkukansiemeniä
- Ripaus Himalajansuolaa (jodioitu)
MAUSTEET
-
- 1 rkl Raakalakritsijauhetta
- Vaihtoehtoisesti voit kokeilla osaan massasta ”piparkakkuseosta” eli kaneli-, inkivääri-, neilikka-, ja pomeranssijauhetta
IDEOITA KUORRUTUKSEEN
- Kookossokeri
- Raakakaakaojauhe
- Kaakaonibsit
- ”Piparkakkuseos” (yllä)
- Pakastekuivatun mansikan tai puolukan jauhetta
- Mustat seesaminsiemenet
OHJE
- Sulata neitsytkookosöljy mikrossa tai vesihauteessa.
- Hienonna kuivat aineet tehosekoittimessa niin hienoksi kuin mahdollista. Lisää myös mausteet.
- Jos sinulla on tehokas sekoitin, voit lisätä taatelit ja öljyn suoraan tehosekoittimeen kuivien aineiden joukkoon ja hienontaa massan. Vaihtoehtoisesti hienonna kuivat ja märät ainekset erikseen ja yhdistä sitten keskenään lusikalla sekoittaen.
- Pyörittele massasta käsin pyöreitä palloja.
- Pyöräytä pallot haluamassasi kuorrutuksessa lautasella niin, että pinta peittyy.
- Säilytä pallot jääkaapissa tai pakastimessa.
Info
Päiväys:
4 tammikuun, 2020