Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta

Reseptit

  -    -    -  Appelsiini-Pähkinäpatukat

AINEKSET

  • 1 dl Manteleita (kuorellisia)
  • 1 dl Auringonkukansiemeniä
  • 2 dl Cashew pähkinöitä
  • 200 g Taateleita, luomu (liotettu vähintään 30 min)
  • 30 g Kaakaovoita tai neitsytkookosöljyä
  • 1 dl Raakakaakaojauhetta
  • 1 rkl Appelsiinin kuorta, luomu
  • 1 rkl Appelsiinimehua, tuoretta
  • ripaus Himalajansuolaa (jodioitu)

OHJE

  1. Sulata kaakaovoi (tai neitsytkookosöljy) vesihauteessa pannulla.
  2. Hienonna pähkinät ja siemenet tehosekoittimessa niin pieneksi kuin mahdollista.
  3. Lisää raakakaakaojauhe ja raastettu appelsiinin kuori.
  4. Jos sinulla on hyvä tehosekoitin, voit lisätä suoraan liotetut taatelit ja sulatetun kaakaovoi (tai neitsytkookosöljyn) ja sekoittaa kaiken hienoksi massaksi. Vaihtoehtoisesti sekoita märät ja kuivat aineet erikseen ja yhdistä ne lopuksi lusikalla sekoittaen.
  5. Painele massa neliön muotoisiin rasioihin, joista saat leikattua patukoita, kun seos on jähmettynyt. Massan paksuus tulisi olla noin 1,5 cm.
  6. Säilytä massa jääkaapissa ja leikkaa tarjoiluun sopivia patukoita.

Info

Kategoriat:
Päiväys: