Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta
Image Alt
Tarina

About

Olen Titta Winquist ja tämän verkkosivuston kirjoittaja ja tekijä. Olen sertifioitu ravintovalmentaja sekä AMK-Estenomi.

Haluan ruuanlaiton olevan nopeaa ja helppoa, mutta samalla terveellistä. Kehittelen mielelläni herkullisia reseptejä tuoreista raaka-aineista, joissa kasvikset ovat keskiössä.

Asun Helsingin merellisessä Lauttasaaressa. Ravitsemuksen maailmaan perehdyin alunperin omien terveyshaasteiden kautta. Kiinnostuin aiheesta niin paljon, että halusin syventää osaamistani kouluttautumalla. Olenkin löytänyt suuren ja rikkaan maailman ravitsemuksen parista ja on ihana nähdä kuinka lukuisat uudet tutkimukset liittyvät tukemaan oppimaani.

Haluaisin herättää lukijoissani uteliaisuutta ja intoa kokeilla toisenlaista tapaa syödä kuin perinteinen ’länsimaalainen ruokavalio’. Ei nälässä tai kaloreita laskien vaan reilusti syöden. Ilman pahaa oloa tai turvotusta. Etenkin henkisen hyvinvoinnin edistäminen ruokavalion avulla on lähellä sydäntäni.


Sertifioitu ravintovalmentaja

Olen opiskellut ravintovalmentajaksi The Health Sciences Academyssä ja lukenut ravitsemustieteitä Helsingin Avoimessa yliopistossa.

The Health Sciences Academyn koulutuksella on akkreditoitu CPD (virallinen jatkuvaan ammatilliseen kehittämiseen liittyvä sertifiointipalvelu, jolla on tunnustusta sekä Iso-Britanniassa että kansainvälisesti) ja IICT (kansainvälinen terapeutteja käsittelevä instituutti).

Palvelut

Oletko hukassa kaiken ruokaan liittyvän informaatiotulvan keskellä? Tarvitsetko suuntaviivoja terveelliseen ravitsemukseen? Tarjoan sekä henkilökohtaista palvelua, että verkkokursseja.

Ravintoneuvonta

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Joskus riittää pienetkin muutokset elämäntapoihin. Lisäksi ympärille tarvitaan ihmisiä, jotka osaavat tukea ja motivoida.

Verkkokurssit

Suolisto Kuntoon! -verkkokurssi keskittyy suoliston terveyteen. Siihen mahtavaan elimeen, josta usein löytyy avaimet terveyteen.

Ostosapu

Ruokakaupan valtava valikoima voi hämmentää. Jos haluat, että lähden kanssasi ostoksille, niin ota yhteyttä. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopivia ruoka-aineita, joilla loihdit terveelliset ateriat ja välipalat. Palvelu vain pääkaupunkiseudulla.

Suoliston kuntoon on välttämätöntä kiinnittää huomiota jos haluaa maksimaalisen terveyden, toimivan immuunipuolustuksen ja hyvän ruuansulatuksen. Lyhyesti sanottuna, jos suolistosi voi huonosti, se vaikuttaa koko kehon solutoimintoihin ja voi näkyä erilaisina terveysongelmina

Yli kymmenen vuoden ajan olen etsinyt oikeaa tapaa syödä, pysyä kylläisenä, terveenä ja vapaana ärtyvän suolen oireista. Olen altistunut homeille, sairastanut pahanlaatuisen ihosyövän ja kärsinyt burn outin. Tästä kaikesta syntyi hiljalleen vahvuus ja intohimo terveellistä ruokaa, kehoa ja mieltä kohtaan.

Aloitetaan yhdessä elämän muuttava matka kohti terveempää elämää, jotta voit tavoitella unelmiasi, saavuttaa tavoitepainosi ja tavoitella rakkautta ja niitä suhteita elämässä ja työssä, jotka antavat sinulle elämän suolan.
Ota vastuu elämästäsi. Elä intohimolla. Elä nauttien.