Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta
Image Alt
Tarina

Healing Foodie

Olen Titta Winquist ja tämän verkkosivuston kirjoittaja ja tekijä. Olen sertifioitu ravintovalmentaja sekä AMK-Estenomi.
Mitä ruokavalioon tulee, haluan ruuanlaiton olevan nopeaa ja helppoa, mutta kuitenkin terveellistä. Kehittelen mielelläni herkullisia reseptejä tuoreista kasviksista ja hedelmistä.

Perustin Healing Foodie -verkkosivut ensin englanniksi ja löydät ne osoitteessa www.healingfoodie.com. Uusilta suomenkielisiltä verkkosivuilta löytyy samaa materiaalia sekä uusi suolistoterveyteen keskittyvä verkkokurssi. Työn alla on myös muita verkkokursseja. Lisäksi olen kirjoittanut kaksi e-kirjaa, jotka löytyy Healing Foodien englanninkielisiltä verkkosivuilta (englanniksi).

Asun merellisessä Espoossa perheeni kanssa. Ravitsemuksen pariin perehdyin ensin omien terveysongelmien kautta. Sen jälkeen halusin syventää osaamistani kouluttautumalla ja olenkin löytänyt suuren ja rikkaan maailman ravitsemuksen parista. Uutta tietoa saadaan tutkimusten kautta jatkuvasti lisää ja ravitsemuksen vaikutukset terveyteen korostuu koko ajan enemmän. Itse uskon, että kaikkien lääkäreiden pitäisi työssään ensimmäisenä kysyä, että mitä potilas syö 🙂

Haluan herättää lukijoissani uteliaisuutta ja intoa kokeilla toisenlaista tapaa syödä. Ei nälässä tai kaloreita laskien vaan reilusti syöden. Ilman pahaa oloa ja turvotusta. Ruoka todellakin voi olla lääke sairauksiin ja se voi tuoda paremman mielen ja muistin. Nimenomaan henkisen hyvinvoinnin edistäminen ruokavalion avulla onkin lähellä sydäntäni.


Sertifioitu ravintovalmentaja

Olen opiskellut ravintovalmentajaksi The Health Sciences Academyssä, ravitsemustieteitä Helsingin Avoimessa yliopistossa sekä käynyt Paula Heinosen kursseja, jotka pohjautuvat funktionaaliseen lääketieteeseen.

The Health Sciences Academyn koulutuksella on akkreditoitu CPD (virallinen jatkuvaan ammatilliseen kehittämiseen liittyvä sertifiointipalvelu, jolla on tunnustusta sekä Iso-Britanniassa että kansainvälisesti) ja IICT (kansainvälinen terapeutteja käsittelevä instituutti).

 

Sertifioitu terveysvalmentaja keväällä 2022

Lisäksi keväällä 2022 saan käyttööni Nordic Health Academyn ACE-sertifioidun Terveysvalmentajan setifikaatin (Behavior Change Specialist).

Palvelut

Oletko hukassa kaiken ruokaan liittyvän informaatiotulvan keskellä? Tarvitsetko suuntaviivoja terveelliseen ravitsemukseen? Tarjoan sekä henkilökohtaista palvelua, että verkkokursseja.

Ravintoneuvonta

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Joskus riittää pienetkin muutokset elämäntapoihin. Lisäksi ympärille tarvitaan ihmisiä, jotka osaavat tukea ja motivoida.

Verkkokurssit

Suolisto Kuntoon! -verkkokurssi keskittyy suoliston terveyteen. Siihen mahtavaan elimeen, josta usein löytyy avaimet terveyteen.

Ostosapu

Ruokakaupan valtava valikoima voi hämmentää. Jos haluat, että lähden kanssasi ostoksille, niin ota yhteyttä. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopivia ruoka-aineita, joilla loihdit terveelliset ateriat ja välipalat. Palvelu vain pääkaupunkiseudulla.

Suoliston kuntoon on välttämätöntä kiinnittää huomiota jos haluaa maksimaalisen terveyden, toimivan immuunipuolustuksen ja hyvän ruuansulatuksen. Lyhyesti sanottuna, jos suolistosi voi huonosti, se vaikuttaa koko kehon solutoimintoihin ja voi näkyä erilaisina terveysongelmina

Yli kymmenen vuoden ajan olen etsinyt oikeaa tapaa syödä, pysyä kylläisenä, terveenä ja vapaana ärtyvän suolen oireista. Olen altistunut homeille, sairastanut pahanlaatuisen ihosyövän ja kärsinyt burn outin. Tästä kaikesta syntyi hiljalleen vahvuus ja intohimo terveellistä ruokaa, kehoa ja mieltä kohtaan.

Aloitetaan yhdessä elämän muuttava matka kohti terveempää elämää, jotta voit tavoitella unelmiasi, saavuttaa tavoitepainosi ja tavoitella rakkautta ja niitä suhteita elämässä ja työssä, jotka antavat sinulle elämän suolan.
Ota vastuu elämästäsi. Elä intohimolla. Elä nauttien.