Hei olen Titta! Olen ravintovalmentaja ja estenomi AMK. Toivottavasti löydät näiltä verkkosivuilta kiinnostavaa informaatiota ja motivaatiota ruokavaliomuutokseen.

nimmari

Postauksia
Osta

About

  -  About

Nimeni on Titta Winquist. Olen monen intohimoinen henkilö, joka opiskelee ja oppii aina uusia taitoja elämässä. Tämän vuoksi minusta on tullut sertifioitu ravitsemusterapeutti, reseptikehittäjä, kahden e-kirjan kirjoittaja ja tämän sivuston HealingFoodie.com luoja. Myyn suomalaisia ​​marjoja verkossa ja aion juuri julkaista verkkokurssin “30-Day Gut Healing Program” – johon mielelläni liittyisit! Olen myös sisustussuunnittelija, vaimo, kahden lapsen äiti ja asun kauniissa Espoon kaupungissa, Suomen rannikolla.

Meillä kaikilla on terveyskysymyksiä myös minä. Ongelmana on, että kukaan ratkaisu ei sovi kaikille. Olemme kaikki ainutlaatuisia ja reagoimme eri tavalla jopa elintarvikkeisiin perustuen DNA: iin, elämäntapatekijöihimme ja laukaiseviin tekijöihin, kuten stressiin. Apua ongelmiin voi olla lähempänä kuin luulemme. Ei pillereitä ja lääkkeitä, vaan todellinen ruoka, jossa on tarpeeksi ravintoaineita potkaistakseen kehon oman paranemismekanismin. Välttää elintarvikkeita, jotka tekevät meistä sairaita.

Intohimoni terveelliseen ruokaan, kehon ja mielen suuntaan sai minut opiskelemaan sertifioiduksi ravitsemusterapeutiksi ja luomaan tämän verkkosivuston. Kyse on siitä, että motivoidaan ihmisiä syömään terveellisempää ja elämään tyydyttävämpää elämää erinomaisessa kunnossa ja onnellisella, työmielellä. Ruoka voi todellakin olla lääke lääkkeinä sairauksien parantamiseksi ja ehkäisemiseksi, mutta myös paremmin toimivien aivojen hallintaan. Aivojen terveyden edistäminen oikealla ruoalla on minua, joka kiehtoo. Tiede on mennyt niin pitkälle tässä asiassa!

Yksi parhaimmista aivojen superruoista on metsämarjat! Suomen ilmastovyöhyke tarjoaa suotuisat olosuhteet heille kasvuun. Pitkien kesäpäivien ja viileän lämpötilan takia marjoissa, kuten mustikassa, karpalossa, puolukassa, tyrnissä ja mustaherukassa, on poikkeuksellisen paljon bioaktiivisia yhdisteitä. Ne ovat täynnä antioksidantteja, toisin kuin muut kasvit. Ne ovat myös runsaasti vitamiineja, polyfenoleja ja kuituja, joilla on aromaattisuus ja pigmentit, joita vain metsämarjoilla on.

Sertifioitu ravitsemusterapeutti

Olen opiskellut ravitsemusta ja itseparannusta äitini kanssa lapsuudesta lähtien. Olen myös opiskellut Terveystieteiden Akatemian (taso 5) ravitsemusohjelmassa saadakseen ammattitutkinnon ravitsemusterapeutiksi. Ohjelma on akkreditoitu CPD: n (virallinen jatkuvaan ammatilliseen kehittämiseen liittyvä sertifiointipalvelu, joka kantaa sekä Yhdistynyttä kuningaskuntaa että kansainvälistä tunnustusta) ja IICT: n (Kansainvälinen täydentäviä terapeutteja käsittelevä instituutti) hyväksymäksi ammatilliseksi jäsenyydeksi ja vakuutuksiksi.

Joten pysy kuulolla, koska jaan sinulle vieläkin jännittäviä oivalluksia kanssasi!

Post a Comment